Op weg naar Kerst 2022

Op weg naar Kerst 2022

Vivace Reeuwijk - Op weg naar Kerst 2022Na twee jaar geen “Op weg naar Kerst“ concerten door Corona, stonden de deuren van de Petrus en Pauluskerk in Reeuwijk-dorp op zondag 18 december 2022 weer open voor leden van Vivace en belangstellenden. Vanwege de WK finale voetbal in Qatar en een prachtige laatste dag om te schaatsen beperkte de publieke belangstelling zich tot vooral familie en vrienden. Iedereen had daar alle begrip voor.

Des al niettemin bracht het koor onder leiding van dirigent Jos Mans iedereen in de kerststemming door het zingen van een serie bekende kerstliederen daarbij ondersteund door virtuoos pianospel van Edwin Vooijs en mooie fluitklanken van Marinke Dormaar. Door de dreiging van gladde wegen haastten de koorleden en publiek zich betrekkelijk snel naar huis en ontbrak zo de gezelligheid van vroegere concerten na afloop. Volgend jaar beter moeten we maar denken.

Vivace Reeuwijk - Op weg naar Kerst 2022Voorzitter Tonny Driehuis bedankte dirigent en begeleidende muzikanten met bloemen en iets lekkers te drinken maar ook de koorleden die op projectbasis meezongen. Een tweetal van hen zegden toe in 2023 lid te worden.

Helaas moet Vivace door het vertrek van Jos Mans op zoek naar een nieuwe dirigent. Jos werd ook in de kerk hartelijk bedankt voor zijn in de afgelopen 5 jaar stimulerende en kundige muzikale leiding nadat hij tijdens de laatste repetitie in de Ark al door de aanwezige koorleden en bestuur bedankt was.

 

Reacties zijn gesloten.