Project Kerstkoor 2019

Project Kerstkoor 2019

Evenals 2017 en 2018 kunt u ook dit jaar ervaren hoe het is om mee te zingen in ons koor. Vanaf 17 oktober t/m 12 december 2019 kunt u vrijblijvend mee doen met het Kerstprojectkoor van Vivace, met als afsluiting het concert “Op weg naar Kerst” van 15 december 2019 in de Petrus- en Pauluskerk in Reeuwijk-Dorp, aanvang 16.00 uur.

Dit concert is gratis.

U bent van harte welkom bij de repetities, elke donderdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in Kerkelijk Centrum de Ark,’t Kerkestuk 1 in Reeuwijk-Brug.

Vivace Reeuwijk staat sinds mei 2018 onder leiding van Jos Mans, een jonge dirigent, die zijn enthousiasme op een inspirerende manier overbrengt op ons koor. Zijn motto is dat niet alleen tijdens de concerten, maar ook bij de repetities op een plezierige manier de inzet gevraagd wordt van de leden.

leder jaar merken wij dat deze mogelijkheid mee te zingen met ons koor aanslaat. Elk jaar zijn er aanmeldingen en een groot aantal hiervan wordt daarna ook lid. Door mee te doen, merkje hoe leuk het is en daarnaast ervaar je de grote saamhorigheid.

Info en aanmelding via mail:

Gerda Nederhoff ()

 


Reageren is niet mogelijk.