Jubileum concert 35 jaar Vivace

Jubileum concert 35 jaar Vivace

Vivace Reeuwijk 35 jaar 3Vanwege corona moest de viering van het 35 jarig jubileum in 2021 uitgesteld worden. Gelukkig kon het jubileumconcert op 14 mei 2022 wel doorgaan. Voor het programma was een keuze gemaakt uit het repertoire van het koor door de 35 jaren heen. Dirigent Jos Mans had i.s.m. de muziekcommissie een aantal mooie liederen geselecteerd die ten gehore werden gebracht.  Met ruim 100 belangstellenden was de kerkzaal goed gevuld. De kerk was mooi versierd en de koorleden hadden voor deze gelegenheid een prachtige corsage op, daar had de kledingcommissie voor gezorgd. Al met al gaf de aankleding van koor en zaal een bijzonder mooi beeld.

Vivace Reeuwijk 35 jaar 2In de zaal waren behalve genodigden en sponsors ook een aantal oud-leden aanwezig. Het programma was ingedeeld op basis van verschillende thema’s en dat leverde een prima indruk op. De begeleiding van het koor was in artistieke handen van Edwin Vooijs ,daarbij op kundige wijze ondersteund door gastmuzikant Pascal van der Velden op trompet en bugel. Beide artiesten brachten ook samen een aantal schitterende muziekstukken ten gehore. Het koor zong  de sterren van de hemel en dit kon het publiek erg waarderen te horen aan het klaterende applaus. Men was vooral verrast door de twee komische liedjes van Toon Hermans: 24 rozen en Er moet toch een plek zijn. Het concert eindigde toepasselijk met We’ll meet again.

Vivace Reeuwijk 35 jaar 1De voorzitter kon na afloop trots en tevreden zijn met de uitvoering van het concert. Dirigent en gastmuzikanten werden tenslotte met een heerlijke fles wijn bedankt voor hun medewerking. Volgens traditie kreeg het publiek na afloop een hapje en drankje.

 

Reacties zijn gesloten.